Lashcode

Lashcode

Osa teistä on varmaan jo tutustunut markkinat ja naisten sydämet valloittaneeseen Lashcode Serumiin. Tällä hetkellä brändillä on myös loistava ripsiväri. Tuote näyttää kauniilta ja toimii tehokkaasti – suunniteltu huomioiden kaikkein pienimmätkin yksityiskohdat parhaiden tulosten aikaansaamiseksi. Mikä tekee Lashcodesta parhaan ripsituotteen?

Tuote:

Monipuoliset vaikutukset ovat tuotteen valttikortti ja se muistuttaa muita hyviä tuotteita samassa kategoriassa. Käyttämällä tätä seerumia ripsille voi tarjota tärkeitä ravintoaineita niiden kasvuun ja paikkaamiseen – eli vitamiineja ja hivenaineita. Ripsistä tulee päivä päivältä vahvemmat ja niiden luonnollinen kauneus palautuu muutaman viikon käytön jälkeen. Ensimmäisten viikkojen aikana Lashcode Eyelash Serum kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ripsiä pystyäkseen stimuloimaan niiden kasvua tulevina viikkoina.

lashcode eyelash serum

Lopputulos on pidemmät, paksummat, tuuheammat ja näkyvämmät ripset.

Jos joku haluaa kaunistaa ripsiään välittömästi sekä ylläpitää niiden terveyttä, Lashcode on loistava valinta – hoitaa, vahvistaa ja kaunistaa.

Käyttö:

Kaksi asiaa tekee tästä seerumista helppokäyttöisen – kätevä sivellin ja nopeasti imeytyvä koostumus. Lashcodessa on vaivaton ja loistava pehmeäharjaksinen sivellin. Ripset saavat täydellisen muodonmuutoksen muutamassa viikossa, kun tätä tuotetta jaksaa käyttää päivittäin. Ennen käyttöä meikit on pestävä pois – muuten tuote ei pysty tekemään tehtäväänsä.

Ainesosat:

Mikä sai meidät lisäämään Lashcoden tälle listalle ripsien hoitotuotteilla? Loistavat ammattilaisten valitsemat ainesosat, jotta ripset saisivat terveytensä ja kauneutensa takaisin kohtuuajassa. Eikä siinä vielä kaikki. Seerumin tuubi on tavallista suurempi ja siksi tuotetta riittää pidemmäksi aikaa. Seerumia voi käyttää useamman kuukauden ajan ja tuloksista saa nauttia pidempään. Loistavaa laatua hyvään hintaan.

www.lashcode.fi

Edut:

  • suurempikokoinen seerumi kestää normaalia kauemmin
  • tehokasta ripsihoitoa ja ripsien kasvun stimulointia
  • kohtuullinen hinta laatuun ja vaikutuksiin nähden
  • kevyt koostumus ja kätevä sivellin
  • huolellisesti suunniteltu sisältö

Haitat:

  • vaatii säännöllistä käyttöä