Miten tunnistaa tehokas ripsiseerumi?

Yksinkertaisesti miettimällä, että mitä lopputuloksia tuote tarjoaa, jos mitään. Mutta kuinka tunnistaa tehokas ripsiseerumi ennen kuin tuote on ostettu ja hoito aloitettu? Tämä saattaa ensin vaikuttaa hankalalta hommalta. Riittää kun opit vain muutaman ominaisuuden mitkä pitää löytyä tehokkaasta ripsiseerumista. Sitten voit lähteä ostoksille! Tuotteen helppokäyttöisyys on yksi suuri tekijä tehokkaassa seerumissa. Mutta, ennen kun puhumme itse käyttämisestä, katsotaan, mitä aineita tuotteen tulisi sisältää jotta se pitää ripsen ravinteista huolen. Karvat, sisältäen ripset, tarvitsevat vitamiineja, mineraalisuolaa, makro ja mikroelementtejä ihosoluista, ja sitten juuresta alkaen kuljettavat näitä aineita aina latvoihin saakka.

Samalla tavoin ravinteiden kuljetus tapahtuu myös luonnossa. Puut ja kasvit käyttävät juuriaan saadakseen vettä ja ravinteita jotka ovat tarpeellisia lehdille, kuorelle ja muille kasvin osille. Mitä teemme auttaaksemme kasveja kasvamaan paremmin? Annamme niille vettä ja lannoitamme niiden kasvualustaa, tarjoamme kaiken mitä kasvi tarvitsee voidakseen hyvin. Tällä tavoin pidämme myös huolta ripsistämme. Annamme niille ravinteita niin paljon kuin mahdollista, ja annamme nämä suoraa ripsien juuriin, juuri sinne mihin niitä tarvitsee. Erityiset välineet – siveltimet – on tätä varten.

Jokainen tehokas ripsiseerumi tulee tällaisen siveltimen kanssa. Sen avulla piirrät ohuen viivan suoraa ripsien tyveen, sekä ala että yläluomelle. Tällä tavoin saamme juurille ravinteita jotka ovat vastuussa kasvusta, uudelleen kasvusta, tuuheuden parantamisesta ja kosteutuksesta. Mutta oikeanlainen käyttö ei suinkaan ole ainoa ominaisuus hyvässä ripsiseerumissa. Toinen tärkeä elementti on tarkoin valikoidut ainesosat. Luonnonaineiden lisäksi, tehokkaassa ripsiseerumissa täytyy olla elementtejä jotka pitävät tuotteen tuoreena ja pidentävät sekä tuuhentavat ripsiä. Tehokkaassa ripsiseerumissa tulisi olla myös ainesosia jotka helpottavat ärsytystä ja vähentävät mahdollista tapahtunutta ärsytystä.

Mikä on oletettu odotusaika jolloin vaikutukset alkavat näkymään? Jos säännöllisesti käytät ripsiseerumia, niin silloin noin kahdessa viikossa sinun tulisi nähdä ensimmäiset vaikutukset. Tietysti tämä aikaväli saattaa olla lyhempi tai pidempi, sillä kaikki riippuu aina siitä miten ihminen reagoi kosmeettiseen tuotteeseen. Hoidon pituus riippuu ripsiseerumista, mutta yleisesti ottaen hoitojakso kestää kolme kuukautta jonka jälkeen tuotetta lisätään pari kertaa viikossa.