Ranskalainen meikki – vaihe vaiheelta.

Ranskalainen meikki – silmät ja huulet.

Ranskalainen meikki keskittyy tarkkaan rajaukseen ja vahvoihin huuliin. Tämä klassinen ranskalainen lookki sisältää mustat rajaukset ja punaiset huulet. 2015 keväällä/kesällä eri värit saattavat olla trendikkäämpiä. Kun puhutaan silmistä, sinisen sävyt, muun muassa koboltti, antavat parhaan tuloksen. Huulet sen sijaan voidaan maalata millä tahansa punaisella sävyllä, alkaen aina viininpunaisesta. Se missä tulee olla tarkka, on silmärajaukset; niiden tulisi olla terävät ja selkeät. Rajauksen tulee olla myös tarpeeksi vahva tehdäkseen ripsistä optisesti paksumman oloiset ja tuoden silmät selkeämmin esille. Kun puhutaan huulista, jos haluat saada täydelliset ranskalaiset huulet, sinun tulee ensin rajata huulet rajauskynällä joka on saman sävyinen kuin huulipunasi. Ombrena maalatut huulet ovat myös nykyisin melko suositut; huuliin laitetaan useamman sävyisiä huulipunia liukuvärinä. Tämä saadaan tehtyä laittamalla ohuita kerroksia huulipunaa pikkuhiljaa.

 

Ranskalainen meikki, vaihe vaiheelta.

Ennen kun voit tehdä ranskalaisen meikin, huolehdi ihosi kuntoon. Kuori iho, tee kasvonaamio ja lopuksi kosteuta iho kunnolla. Kun kasvovoide on kuivunut tarpeeksi, levitä kasvoille ohut meikkivoide, esimerkiksi BB-voide tai ainoastaan peitevoidetta tarvittaviin kohtiin. Muista, että ranskalainen meikki on erittäin simppeli ja luonnonmukainen. Toisin sanoen, tähän meikkiin ei kuulu punaiset posket ja varjostukset. Kaikkien tärkeimmässä osassa ovat huulet ja silmät. Käytä meikkivoidetta, joka sopii kasvojesi väriin. Taputtele päälle lopuksi puuteria. Älä laita puuteria liian paksua kerrosta, vaan taputtele sillä ainoastaan turha kiilto pois.

Levitä luomillesi nude-sävyistä luomiväriä. Siinä voi olla hiukan kimalletta tai vaalean ruskeaa. Tummemmalla sävyllä, tee nurkkiin korostukset. Ole varovainen, ettet vahingossa laita luomiväriä liikaa, tai ettei luomivärien välillä ole liian suurta kontrastia. Lopuksi levitä ripsiväri. Jos näyttää siltä, että ripsiin tulee klimppejä tai ne jäävät toisiinsa kiinni, kampaa ne ripsikammalla auki. Älä unohda rajauksia! Rajauksen tulisi olla leveämpi ulkonurkasta ja sen tulisi nousta hiukan ylöspäin silmäkulmasta.

Nyt voit taputella pohjustuksen huulille. Tämän jälkeen rajaa huulet sillä sävyllä millä aiot myös laittaa huulipunan. Vinkki, jos laitat huulipunan siveltimellä, se näyttää paremmalta ja tasaisemmalta, ja se myös kestää huulilla paremmin. Lopuksi, levitä huulille väritöntä huulikiillettä. Tämä pehmentää intensiivisen huulimeikin ulkomuotoa.