Nanolash

Nanolash on erittäin tehokas ripsiseerumi joka yhdistää useita innovatiivisia toimintoja, loistavia ominaisuuksia ja aineita jotka ovat luonnosta kuten kasviuutteita, silmäruohoa ja monia muita. Se on suunniteltu lyhyille, heikoille, vahingoittuneille ja haaleille ripsille.

Tämän lisäksi tuotetta suositellaan myös henkilöille jotka kärsivät sairauksista tai heille jotka ovat käyneet läpi kemoterapian. Tätä tuotetta ei sen sijaan suositella heille jotka ovat raskaana tai imettävät, ovat alaikäisiä tai joiden kemoterapia on yhä kesken. Jos henkilön silmät tai silmänympärysiho ovat erittäin herkkiä, on suositeltavaa keskustella ensin lääkärin tai ihotautilääkärin kanssa hoidon aloittamisesta. Tämä asiantuntijat kyllä kertovat kannattaako sinun käyttää tuotetta. Nanolashin koostumus on täysin luonnonmukainen ja tästä syystä dermatologisissa testeissä ei ilmennyt allergioita. Tästä syystä tätä tuotetta voi käyttää huoletta.

 

Nanolash-1Nanolash-2Nanolash-3
Nanolashin päämäärä on stimuloida ripsiä kasvamaan, paksuuntumaan, muuttaa väri tummemmaksi ja tehdä niistä vahvemmat. Tämän lisäksi tuote myös kosteuttaa, uudistaa, ravitsee ja tasoittaa ripsen rakennetta. Ensimmäiset tulokset on nähtävillä suunnilleen kuukauden päästä laittamisesta ja lopulliset tulokset on nähtävillä noin kahden kuukauden päästä.

Kun haluttu tulos on saavutettu, on suositeltavaa käyttää Nanolashia kahdesti viikossa tukeakseen tuotteella saavutettuja tuloksia. Käyttäjän tulisi varoa laittamasta tuotetta suoraa silmään, sillä se saattaa väliaikaisesti aiheuttaa ärsytystä. Tällaisessa tapauksessa on suositeltavaa huuhdella silmää vedellä.

Nanolash ripsiseerumia laitetaan nukkumaan mennessä puhdistetulle, kuivalle iholle. Laita tuotetta ensin yläripsen rajaan ohuella siveltimellä.

Toista sama alaripsien tyveen.

Kuten mainittu aiemmin, tehokas Nanolash ripsiseerumi sisältää luonnollisia ainesosia jotka tekevät ripsistä pidemmät, paksummat, tummemmat, vahvemmat ja terveemmät. Kasvipohjaiset ainesosat suojelevat luomien ja silmänympäryksen ihoa. Tämä tuote ei myöskään aiheuta punotusta tai ärsytystä eikä allergisia reaktioita.

Nanolash ripsiseerumi on pienessä mustassa pullossa jossa on hopeiset koristeet. Laatikko on hyvin samantyylinen. Laatikossa on kaksi lokeroa, joista toisessa on paikka aineelle ja toisessa on ohjelehtinen kirjoitettuna useammalla kielellä. Pullossa on sisältöä 3ml joka kestää suunnilleen puolen vuoden käyttöön.

http://nanolash.fi/

Edut:

tulokset nähtävissä kuukauden käytön jälkeen
kasvattaa uusia ripsiä
pidentää, paksuntaa, tummentaa ja tuuhentaa ripsiä
uudistaa, vahvistaa ja ravitsee ripsiä
luonnolliset ainesosat
ei ärsytä
helppo käyttää
tehokas
matala hinta
hienosti suunniteltu pakkaus

Haitat:

kova pahvinen paketti ja hankala avata