Tehokas ripsiseerumi. Miten sita kaytetaan?

Home under-eye compressesTehokas ripsiseerumi on kauneustuote, joka ravitsee ripsiä ja silmänympärysihoa. Sen tarkoitus on paksuntaa, tuuheuttaa, tummentaa ja parantaa kasvua, vahvuutta, kosteutta sekä ravinteikkuutta ripsissä. Mutta, saadaksesi parhaan mahdollisen tehon seerumista, sitä tulee käyttää oikein. Kuinka se tehdään?

Mikäli haluamme ripsistämme (ja kulmakarvoistamme) kauniimmat, terveemmät, vahvemmat, pidemmät ja tuuheammat, niin meidän pitää käyttää ripsiseerumia oikealla tavalla. Miksi? Koska jokaisessa tehokkaassa ripsiseerumissa on paljon aktiivisia ainesosia jotka vaikuttavat positiivisesti ripsien kuntoon. Näitä vaikutuksia voivat olla esimerkiksi kasvu, paksuus, uudelleen kasvaminen vahingoittuneiden tilalle ja yleinen ripsien parempi vointisuus. On tärkeä ymmärtää, että kaikki riippuu siitä, saako ripsesi näitä tärkeitä aineita vai ei.

Tehokas ripsiseerumi sisältää kaikkia ennen kaikkea kasviuutteita, vitamiineja, kosteuttavia ainesosia sekä muita luonnollisia ainesosia. Millä tavoin nämä parhaiten saadaan suoraa ripsien juuriin? Meidän täytyy ymmärtää kuinka ripsiseerumia kuuluu käyttää. Nämä ohjeet tulevat jokaisen tuotteen mukana. Suurimassa osassa tapauksia tuotetta laitetaan ohuella siveltimellä. Nopealla liikkeellä, piirrä viiva yläluomelle suoraa ripsien tyveen. Joissakin seerumeissa on kampa siveltimen sijaan. Näissä tapauksissa tuotetta laitetaan samalla tavoin kuin ripsiväriä. Tällöin tuotetta tulee levittää ripsille kokonaisuudessaan, juuresta päähän saakka.

Onko olemassa jotain sääntöjä joita tulisi noudattaa kun ripsistä pidetään huolta? Kyllä on. Esimerkiksi, saadaksesi ripsiseerumin toimimaan juuri niin kuin sen pitäisi, meidän tarvitsee tarjoa sille paras mahdollinen alusta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi meikkien täydellistä poistamista. Miksi? Ainoastaan täysin puhdas ja kuiva iho on ideaali tuotteen toimimisen kannalta. Ja itseasiassa, meikkien poiston tulisi olla osa iltarutiineja muutenkin. Mikä on siis marssijärjestys? Pese ensin kätesi jonka jälkeen pese kasvosi ja silmäluomesi kaikesta meikistä. Tämän jälkeen, laita tuotetta ohjeen mukaisesti ripsien tyveen (tai ripsille mikäli ohje niin sanoo) ja odota kunnes tuote alkaa toimimaan.