Miten kayttaa peitevoidetta oikein?

How to apply a concealer the right wayMitkä ovat perussäännöt käyttäessäsi peitevoidetta?

Ensimmäinen sääntö, nestemäinen peitevoide tulisi aina laittaa meikkivoiteen alle. Tällä tavoin sen reunat on helpompi häivyttää meikkivoiteen kanssa. Muista, älä laita peitevoidetta liian suurta kerrosta, sillä se saattaa näkyä liikaa vaikka olisitkin valinnut sävyn joka on todella lähellä omaa ihosi sävyä. Jos peiteväri ei ole lähellä omaa sävyäsi tai sitä on liikaa, se menettää tehonsa ja alkaa näkyä muutaman tunnin päästä iholtasi. Älä lisää tuotetta! Poista mielummin meikki näiltä kohdilta ja laita täysin uusi meikki. Puuterin käyttäminen parantaa peitevoiteen pitävyyttä. Laita puuteria samoihin kohtiin joihin laitoit peitevoidetta.

Oikeanlainen peiteväri – millä tavoin valita?

Jos kärsit tummista silmänalusista, käytä peitevoidetta joka on tuubissa. Se on nestemäisempää, ja tästä syystä sitä on helppo levittää. Siinä on myös kirkastavia ainesosia jotka peittävät rypyt paremmin. Kiinteä peiteväri on universaali. Sitä voidaan levittää meikkisiveltimellä, sienellä tai sormen päällä. Tällaisia on yleensä seteissä joista voit valita itsellesi sopivan sävyn tai voit sekoittaa sävyjä keskenään. Nämä ovat loistavia akneiholle /aknen peittämiseen sekä epätasaisen ihonsävyn tasoittamiseen. Tämän tuotteen etu on se, että se sisältää antibakteerisia ainesosia.

Peitevoiteet ja sävyt.

Beigen sävyiset peitevoiteet ovat universaaleimmat. Sillä saat peitettyä yleisimpiä epäkohtia kuten tummat silmänaluset, sävyerot iholla sekä aknen. Keltainen peiteväri peittää mustelmat ja punoituksen. Pinkinsävyisellä peitevoiteella voit peittää väsymyksen merkkejä ja saat ihon näyttämään heleältä ja virkeältä. Vihreällä sävyllä saat piilotettua katkenneita verisuonia, aknea ja punaisen sävyisiä epämiellyttävyyksiä kasvoilta.

Kuinka peittää akne, katkenneet verisuonet tai tummat silmänaluset?

Aloitetaan aknesta. Ota pieni määrä peiteväriä ohueen siveltimeen tai käytä peitepuikkoa. Laita tuotetta haavaumien ympärille taputtelemalla. Koita pysyä aknealueella tuotteen kanssa. Kun puhutaan katkenneista verisuonista, käytä niihin vihreän sävyistä peiteväriä. Peitä nämä erikseen, älä levitä tuotetta koko kasvoillesi. Peittääksesi ohuita ryppyjä, käytä astetta kirkkaampaa sävyä valikoimastasi, taputtele sitä ryppyyn. Mitä tehdä, jotta saisi huulista paksumman näköiset? Peitä ylähuuli beigellä tai keltaisella peitevoiteella ja levitä.

Peittääksesi tummat silmänaluset, käytä vaaleaa nestemäistä peitevoidetta. Kaikkein paras olisi hiukan tummempi sävy kuin normaalisti käyttämäsi tuote. Erittäin kirkas sävy korostaa turvotusta ja ryppyjä. Älä laita peitevoidetta ainoastaan silmien alle, laita sitä myös nenän päähän ja hiukan poskille. Kirkkaampaa peiteväriä tulisi laittaa kulmien alle. Tämä tekee silmistäsi isomman oloiset.